ua en ru

Кабмін з 15 серпня перейде на електронний документообіг

Кабмін з 15 серпня перейде на електронний документообіг Фото: міністр Кабінету Міністрів Олександр Саєнко розповів про впровадження електронного документообігу в КМУ

Зараз до системи підключено 74 центральні органи виконавчої влади

Кабінет міністрів України з 15 серпня переходить на електронний документообіг центральними органами виконавчої влади. Про це заявив міністр Кабміну Олександр Саєнко, передає прес-служба уряду.

"Система електронного документообігу вже давно запроваджена в органах влади і зараз до неї підключено 74 центральних органах виконавчої влади. В даний час Секретаріат Кабінету Міністрів приймає документи як в електронному, так і в паперовій формі. Але з 15 серпня ми переходимо на виключно електронний документообіг", - сказав Саєнко.


За його словами, це дозволить зменшити кількість паперових документів, а також підвищить ефективність роботи апарату уряду і буде сприяти прискоренню розгляду питань.

Олександр Саєнко також повідомив, що робоча група зараз розробляє зміни до регламенту Кабінету міністрів з метою підвищення ефективності проходження урядових рішень. Наступного тижня зміни будуть винесені на затвердження уряду.

Нагадаємо, у середині червня в АПУ заявили про запуск електронного документообігу.