ua en ru

Гройсман розраховує "побудувати" нову освіту в Україні за 12 років

Гройсман розраховує "побудувати" нову освіту в Україні за 12 років Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

За словами прем’єр-міністра, країна має дуже серйозні можливості

За 12 років в Україні з’явиться нова освіта та школа, відбудуться зміни в системі охорони здоров'я. Про це повідомив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман в ході форуму "Реформи під прицілом: діалог громадськості та уряду", передає кореспондент РБК-Україна.

"Україна має стати кращою. Країна має дуже серйозні можливості: від надр до космосу. На превеликий жаль, ми будуємо нову державу. Нам потрібно однозначно робити зміни, які будуть робити Україну сильнішою. Два роки непрості, наповнені випробуваннями і переживаннями. Я вважаю, що ці виклики стоять перед всіма українцями. Ми почали вирішувати проблеми, які не вирішувались десятиріччями. Ми розпочали зі змін. Наш уряд намагається вскривати проблеми та вирішувати їх", - заявив Гройсман.

За словами прем’єр-міністра, Україна за два роки пройшла певний етап економічного зростання.

Гройсман розраховує "побудувати" нову освіту в Україні за 12 роківГройсман розраховує "побудувати" нову освіту в Україні за 12 роківГройсман розраховує "побудувати" нову освіту в Україні за 12 роківГройсман розраховує "побудувати" нову освіту в Україні за 12 роківГройсман розраховує "побудувати" нову освіту в Україні за 12 років

Фото: форум (РБК-Україна)

"А на новий етап перед нами є дуже серйозні виклики. Я можу сказати, що ми точно знаємо, як досягти економічного зростання. За 12 років ми побудуємо нову українську освіту і школу, ми розуміємо, що робити потрібно в системі охорони здоров'я", - сказав він.

Окрім того, він відзначив важливу роль якості життя українців.

"Питання в тому, як змінюється якість життя українців. На даний момент я не досягнув тієї мети, яку хотів би. Я вчора сказав, що не хочу, щоби мене називали як одного з прем'єр-міністрів, я хочу, щоб після мене залишились конкретні справи",- додав він.

Нагадаємо, 4 квітня Кабмін затвердив виділення 1 млрд гривень на оснащення початкових шкіл.