ua en ru

"Яндекс" сьогодні представить свій магазин додатків Yandex.Store

"Яндекс" сьогодні представить свій магазин додатків для Android-пристроїв Yandex.Store. Встановити новинку від "Яндекса" на свої пристрої вже погодилися оператор зв'язку "МегаФон" і декілька виробників планшетів. В Appstore російський пошукач не пропишеться.

"Виробники пристроїв під Android отримують альтернативу", - так в "Яндексі" коментують запуск магазина мобільних додатків Yandex.Store. Сьогодні він відкриється для розробників додатків і партнерів пошукача. Для виробників електроніки і мобільних операторів доступні 40 тис. програм. Користувачі смартфонів дістануть доступ до нового майданчика до кінця року.

"Яндекс" розглядає магазин як канал дистрибуції популярних в Росії власних сервісів по пошуку, картам, навігації і хмарним рішенням. Пошукач вже домовився про передустановку вирішення у фірмові апарати "МегаФону". У телефонах оператора програма з'явиться під назвою "GetUpps!" і буде інтегрована з операторськими застосуваннями. Заздалегідь включити Yandex.Store у пристрої готові і декілька виробників планшетів - Pocket Book, 3Q, texet.

Читайте також: Чистий прибуток "Яндекса" виріс за 6 міс. на 67%