ua en ru

"Я можу залишитися в "Реалі" до кінця кар'єри", - Кріштіано Роналду

Лідер мадридського "Реала" Кріштіану Роналду, який раніше обіцяв повернутися в "Манчестер Юнайтед", готовий поміняти свої плани на майбутнє.

Лідер мадридського "Реала" Кріштіану Роналду, який раніше обіцяв повернутися в "Манчестер Юнайтед", готовий поміняти свої плани на майбутнє.

Роналду виступав за "МЮ" з 2003 по 2009 рік, вигравши з "червоними дияволами" три чемпіонати Англії і Лігу чемпіонів, після чого перебрався в Мадрид. 28-річний футболіст неодноразово висловлював свою любов до англійського клубу і виявляв бажання повернутися одного разу в Манчестер.

Тим не менш, у вересні Роналду продовжив контракт з "Королівським клубом" до 2018 року, а вже в листопаді заявив про готовність залишитися назавжди Мадриді.

"Чи можу я завершити кар'єру в "Реалі"? Зараз я особливо не замислююся про майбутнє, - сказав Роналду в ефірі Cope. - Коли тобі добре, і ти постійно мотивований показувати хорошу гру, то не сильно замислюючись про майбутнє. Але, мабуть, це так, і зараз мені дійсно здається, що я можу залишитися в цьому клубі до кінця, оскільки тут я відчуваю себе дуже комфортно. Мені подобається в Мадриді, і я хочу виступати за найкращий клуб на планеті. Про більше не можна просити.

Чи досяг я піку своєї кар'єри? Мені здається, завжди є щось, що можна поліпшити, і я завжди намагаюся тільки прогресувати".

Також Роналду відмовився дати відповідь на питання, чи приїде він на церемонію вручення "Золотого м'яча" у січні, якщо приз дістанеться йому. "Нічого зараз думати про це - нагорода вручається тільки в січні. Поки я не можу гарантувати приїду я на церемонію чи ні. Все залежить не тільки від мене. У будь-якому випадку я неодержим бажанням отримати "Золотий м'яч".