ua en ru

"ВимпелКом" оголосив про юридичне завершення інтеграції з "Голден Телекомом"

ВАТ "ВимпелКом" оголосило про юридичне завершення інтеграції компаній групи "ВимпелКом" і "Голден Телеком" у Росії. Як передає РБК з посиланням на повідомлення "ВимпелКому", юридична реєстрація реорганізації є фінальним етапом з приєднання дочірніх товариств до ВАТ "ВимпелКом".
"Юридичне об'єднання істотно спрощує організаційну структуру і взаємодія людей, що відкриває новий етап у розвитку компанії", - прокоментувала реорганізацію генеральний директор ВАТ "ВимпелКом" Олена Шматова.
Після завершення операції з придбання "ВимпелКомом" групи компаній "Голден Телеком" у лютому 2008 р. обидві компанії приступили до інтеграції, а вже у вересні 2008 р. почали надавати послуги під брендом "Білайн Бізнес" на російському ринку корпоративних користувачів.
У компанії нагадали, що в процесі інтеграції до ВАТ "ВимпелКом" долучилися не тільки компанії групи "Голден Телеком", а й ще кілька компаній, придбаних у різний час.
Як повідомлялося раніше, 21 грудня 2007 р. "ВимпелКом" офіційно оголосив про підписання угоди з придбання 100% акцій "Голден Телеком" за ціною 105 дол. за акцію. Загальна сума операції склала 4,3 млрд дол. Остаточна угода про злиття після оголошення про можливу угоду 3 грудня 2007 р. укладено між компанією "Голден Телеком" і двома дочірніми компаніями "ВимпелКому" VimpelCom Finance BV і Lillian Acquisition.