ua en ru

"Вілліана у нас не буде", - тренер "Ліверпуля"

Наставник "Ліверпуля" Брендан Роджерс заявив, що клуб залишив спроби придбати хавбека "Анжі" Вілліана.

Наставник "Ліверпуля" Брендан Роджерс заявив, що клуб залишив спроби придбати хавбека "Анжі" Вілліана.

У числі головних претендентів на послуги Вілліана крім "Ліверпуля" називають "Тоттенхем", який, за даними ЗМІ, також підсилить склад атакуючим хавбеком "Роми" Еріком Ламелою.

"Цього літа у нас було кілька варіантів підсилення. Хтось міг би сказати, що для клубу, що не виступає в Лізі чемпіонів, у нас дуже високі амбіції. Але ми завжди повинні пробувати зміцнювати склад кращими з тих, кого можна придбати.

Ми намічаємо ціль, а потім пробуємо вирішити питання з фінансової точки зору. Вілліан - фантастичний гравець, і клуб робив усе, що міг, але цього трансферу не судилося збутися. Гроші клубу належать його власникам, і останнє слово залишається за ними. Суть в тому, що Вілліана в "Ліверпулі" не буде.

Звичайно, в такі моменти спочатку відчуваєш розчарування, але не варто на цьому зациклюватися. Я знайомий із станом справ у клубі, але все ж ми повинні намагатися залучати в команду найкращих футболістів, якщо хочемо прогресувати.

Якщо ми хочемо поліпшити результати в Прем'єр-лізі, нам потрібен якісний склад. До кінця трансферного вікна є ще кілька днів, і ми будемо робити все можливе, щоб придбати новачків", - цитує Роджерса Eurosport.