ua en ru

"Укрзалізниця" відновила 38 зі 127 об’єктів залізничної інфраструктури, пошкоджених під час бойових дій

Станом на 10 липня залізничники відновили 38 зі 127 об'єктів залізничної інфраструктури, пошкоджених у результаті несанкціонованих втручань у роботу залізничного транспорту в межах Південної, Донецької та Придніпровської залізниць.

Станом на 10 липня залізничники відновили 38 зі 127 об'єктів залізничної інфраструктури, пошкоджених у результаті несанкціонованих втручань у роботу залізничного транспорту в межах Південної, Донецької та Придніпровської залізниць. Про це повідомляє прес-служба Державної адміністрації залізничного транспорту України ("Укрзалізниця").

"Інші 89 об'єктів - ділянок колії, мостів, шляхопроводів, приладів електропостачання та зв'язку - залишаються зруйнованими, а рух поїздів на деяких ділянках поки що закритий. Доступ на зазначені об'єкти обмежений через бойові дії, тож відновлювальні роботи на них не проводяться або здійснюються частково", - йдеться в повідомленні.

Як зазначають в "Укрзалізниці", також продовжується відновлення пристроїв електропостачання, зокрема на ділянках "Слов'янськ - Шпичкине", "Слов'янськ - Машчермет", "Машчермет - Красний Лиман", "Красний Лиман - Сіверськ". На станції "Слов'янськ" відновлено по тимчасовій схемі живлення контактної мережі другої та четвертої колій для можливості пропуску по них електрорухомого складу.

Крім того, розпочалися підготовчі роботи з відбудови вузлової лікарні та станції у місті Красний Лиман, що постраждали під час проведення бойових дій.