ua en ru

"Укрзалізниця" дозволить вантажовідправникам укладати один договір на проведення розрахунку за перевезення в різних валютах

"Укрзалізниця" дозволить вантажовідправникам укладати один договір на проведення розрахунку в різних валютах за перевезення у всіх видах сполучення. Про це під час панельної дискусії в рамках міжнародної бізнес-конференції "ABC: Ukraine&Partners" заявив генеральний директор "Укрзалізниці" Сергій Болоболін, передає прес-служба держпідприємства.

"Ми плануємо найближчим часом надати клієнту можливість укладення одного договору на проведення розрахунку в різних валютах через єдиний розрахунковий центр за перевезення у всіх видах сполучення і отримання послуг, які виконуються підприємствами залізничного транспорту та зв'язані єдиним технологічним процесом, на будь-якій станції "Укрзалізниці", відкритій для вантажної операції", - сказав Болоболін.

За його словами, перші кроки, зроблені у цьому напрямку, - це спрощення процесу узгодження заявок, а також персоніфікований метод роботи з відправниками і отримувачами вантажів.

Читайте також: "Укрзалізниця" за останні 5 років скоротила загальні обсяги перевезень на 8%, транзитних - на 40%