ua en ru

"Укрзалізниця" здійснила третю виплату купону за єврооблігаціями

"Державна адміністрація залізничного транспорту України "Укрзалізниця" 19 листопада 2014 р. своєчасно та в повному обсязі здійснила третю виплату купону за єврооблігаціями,дебютний випуск яких відбувся у травні 2013 р.

"Державна адміністрація залізничного транспорту України "Укрзалізниця" 19 листопада 2014 р. своєчасно та в повному обсязі здійснила третю виплату купону за єврооблігаціями,дебютний випуск яких відбувся у травні 2013 р. Про це повідомила прес-служба "Укрзалізниці".

"Незважаючи на складну політико-економічну ситуацію, виконання фінансових зобов'язань перед фінансово-кредитними установами, які працюють з "Укрзалізницею", є безперечним пріоритетом для компанії", - йдеться у повідомленні.

зазначимо, що перший в своїй історії випуск єврооблігацій "Укрзалізниця" здійснила на загальну суму 500 млн дол. строком на 5 років, які у травні 2013 р. було розміщено на Ірландській фондовій біржі зі ставкою купону 9,5%. Основною метою випуску єврооблігацій було залучення беззаставного фінансування без гарантії держави.

Першу виплату купону за єврооблігаціями "Укрзалізниця" здійснила 18 листопада 2013 р., другу - 16 травня 2014 р.