ua en ru

"Укртелеком" передасть право надавати послуги мобільного зв'язку оператору "ТріМом" з 1 січня 2012 р

В Україні з 1 січня 2012 року послуги пересувного мобільного зв'язку будуть надаватися оператором телекомунікацій ТОВ "ТріМоб", єдиним засновником та учасником якого є ПАТ "Укртелеком". Про це повідомляє прес-служба "Укртелекому".

Також, в повідомленні наголошується, що послуги мобільного зв'язку будуть надаватися на тих же умовах, на яких вони надавалися "Укртелекомом" абонентам, які погодилися із заміною оператора без перерви у наданні цих послуг. Згода абонента на заміну оператора, зокрема, буде вважатися відсутність його письмової заяви про незгоду із заміною оператора на дату припинення надання послуг "Укртелекомом", почала надання послуг "ТріМоб" і продовження користування послугами мобільного зв'язку після 31 грудня 2011 р.
"Звертаємо увагу, що абоненти не відчують жодних змін і незручностей в обслуговуванні та одержанні послуг. Як і раніше користувачів мобільного зв'язку будуть обслуговувати фахівці в центрах продажів і обслуговування" Укртелекому ". Номери Контакт-центру теж залишаються незмінними", - йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, "Укртелеком" заснував товариство з обмеженою відповідальністю "ТріМоб", державна реєстрація якого проведена Печерської РДА у м. Києві 5 вересня 2011 р.