ua en ru

"Укрпошта" призупинила прийом та доставку поштових відправлень до Донецька та Луганська

Державне підприємство поштового зв'язку "Укрпошта" тимчасово призупинило прийом та доставку поштових відправлень до Донецька та Луганська, а також деяких інших населених пунктів Донбасу.

Державне підприємство поштового зв'язку "Укрпошта" тимчасово призупинило прийом та доставку поштових відправлень до Донецька та Луганська, а також деяких інших населених пунктів Донбасу. Про це повідомляє прес-служба держпідприємства.

"У зв'язку з активним розгортанням бойових дій в зоні проведення АТО, неможливістю дістатися до місця призначення пошти, дбаючи про здоров'я та життя працівників "Укрпошти", тимчасово призупинено прийом поштових відправлень до деяких населених пунктів Донецької та Луганської областей", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, у Донецькій області - до Амвросіївського, Старобешівського, Шахтарського, Ясинуватського районів, до міста Донецьк, Горлівка, Дебальцеве, Дзержинськ, Єнакієве, Кіровське, Макіївка, Сніжне, Торез, Харцизьк.

У Луганській області - до Антрацитівського, Краснодонського, Лутугинського, Перевальського, Попаснянського, Свердловського, Слов'яносербського, Станично-Луганського районів, до міста Луганськ, Алчевськ, Брянка, Кіровськ, Красний Луч, Лисичанськ, Первомайськ, Ровеньки, Рубіжне, Сєверодонецьк, Стаханів.

Також в "Укрпошті" констатують, що упродовж останнього тижня значно почастішали випадки незаконних зупинок, блокування, огляду та навіть обстрілу машин держпідприємства озброєними угрупуваннями.