ua en ru

"Укроборонпром" уклав договори з американською корпорацією ATN на постачання військового обладнання

"Укроборонпром" уклав договори з американською корпорацією ATN на постачання військового обладнання
Державна фірма "Укрінмаш", яка входить до складу державного концерну "Укроборонпром", підписала низку контрактів з американською корпорацією ATN Corporation на постачання військового обладнання.

Державна фірма "Укрінмаш", яка входить до складу державного концерну "Укроборонпром", підписала низку контрактів з американською корпорацією ATN Corporation на постачання військового обладнання. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Укроборонпрому".

Повідомляється, що озброєння для потреб Служби безпеки, Нацгвардії та Міністерства оборони України буде доставлено в найближчий час.

АТN Corporation є провідним розробником і виробником приладів нічного бачення і тепловізійних пристроїв, які виробляє повний спектр оптичних приладів, що використовуються військовими підрозділами багатьох країн світу.

"Укрінмаш" - один з основних спецекспортерів концерну"Укроборонпром", що займається поставками озброєння, боєприпасів та техніки спеціального призначення. Фірма успішно представляє інтереси України на міжнародному ринку.

Нагадаємо, раніше "Укрінмаш" уклав низку угод на постачання сучасного високотехнологічного військового обладнання для потреб Збройних сил України з французької промислової групою Thales Group.

Нагадаємо, державний концерн "Укроборонпром" найближчим часом має намір почати співробітництво з Польщею.