ua en ru

"Укроборонпром" найближчим часом почне співпрацю з Польщею

"Укроборонпром" найближчим часом почне співпрацю з Польщею
Державний концерн "Укроборонпром" найближчим часом має намір почати співробітництво з польським оборонпромом.

Державний концерн "Укроборонпром" найближчим часом має намір почати співробітництво з польським оборонпромом. Про це на прес-конференції повідомив заступник гендиректора з виробництва ГК "Укроборонпром" Юрій Пащенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні, якщо говорити про конкретні заходи, які здійснюються підприємством, то мова не йде про прямі грошові інвестиції, мова йде про спільну діяльність та спільному виробництві... Не буде секретом, якщо я скажу, що найбільш реальні домовленості на найближчий час були досягнуті з оборонпромом Польщі. Я думаю, що це наш стратегічний партнер, і найближчим часом у нас відбудеться така співпраця за деякими напрямками", - сказав Пащенко.

За його словами, спільна діяльність українського і польського оборонпромов буде стосуватися оптично-електронних засобів.

"Це кошти прицілювання, пристрої нічного бачення. Підприємства Польщі набагато краще обладнані технічно і ми бачимо в цьому можливість підняти якість нашої продукції", - зазначив заступник гендиректора концерну.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що "Укроборонпром" підпише нові контракти з Пакистаном.