ua en ru

"Укравтодор" до кінця 2011 р. завершить ремонтні роботи на автодорозі Київ- Ірпінь

"Укравтодор" 26 грудня 2011 року планує завершити ремонтно-будівельні роботи на автодорозі Р-30 під'їзд до м. Ірпінь. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.
Для комфортного та швидкого проїзду з Києва до Ірпіня дорожниками збудовано нову ділянку автодороги Р-30 під'їзд до м. Ірпінь загальною протяжністю 5,8 км та відремонтовано 3 км вулиць Ірпіня, якими проходить Р-30.
Нова дорога з чотирма смугами руху пролягає від вул. Генерала Наумова (житловий масив Новобіличі, м. Київ) до житлового масиву Романівка (м. Ірпінь).
Під час будівництва нової дороги дорожниками було перекладено побутову каналізаційну мережу, кабельні лінії зв'язку та водопровід. Встановлено водопропускні труби та дощову каналізацію.
Нині роботи з будівництва дороги практично завершені. Дорожники влаштовують верхній шар дорожнього одягу та монтують мережу зовнішнього освітлення.
Окрім того, виконано ремонтні роботи на вулицях Карла Маркса, Північна, Степанівська і Садова (м. Ірпінь), якими пролягає автодорога Р-30 під'їзд до м. Ірпінь.
Під час виконання робіт було застосовано сучасне покриття з щебенево-мастичного асфальтобетону ЩМА на модифікованому бітумі.
Весь обсяг ремонтно-будівельних робіт виконали вітчизняні підприємства.