ua en ru

"Український вибір": Традиційні цінності України - це слов'янські цінності

Традиційні цінності України - це слов'янські цінності. Про це заявив Сергій Григор'єв, учасник пікету німецького консульства в Одесі, проведеного громадським рухом «Український вибір», повідомляє прес-служба руху.

Координатор молодіжних проектів руху «Український вибір» Дмитро Перлин так охарактеризував суть акції: «Ми вимагаємо від керівництва Євросоюзу і від Німеччини, як одного з лідерів ЄС, припинити тиснути на Україну. Сьогодні українцям нав'язують не тільки чужий зовнішньополітичний вибір, але і чужі цінності - зокрема, одностатеві шлюби, гомосексуалізм. Одностатеві шлюби - ось сьогодні цінність Євросоюзу, а не справедливі суди або відсутність корупції».

До учасників акції ніхто з офіційних представників не вийшов. Більшість одеситів схвалили вимоги пікетників, підкресливши, що на сьогоднішній день сімейні цінності в Україні руйнуються впливом ззовні.

Перлин зазначив, що незважаючи на неувагу з боку працівників консульства Німеччини, пікети та протести проти нав'язування Україні та її народові «європейських цінностей» будуть продовжені і незабаром пройдуть і в інших обласних центрах країни.