ua en ru

"Український вибір" провів пікет "За православно-слов'янські цінності" у представництва ЄС в Україні

Активісти громадського руху "Український вибір" сьогодні, 26 липня 2013 р., провели акцію-пікет "За православно-слов'янські цінності" представництва Європейського Союзу в Україні. Про це повідомляє прес-служба руху.

Співорганізатором акції стала громадська організація "Народний собор". Крім того, до акції приєдналися громадські організації "Слов'янська Гвардія", "Союз громадян України", Асоціація православних експертів і прості городяни, які поділяють цінності руху.

Учасники пікету виступили з гаслами: "Україні - православно-слов'янські цінності!", "Вимагаємо зупинити імперську політику ЄС!" "Вистачить тиснути на Україну!". Протестувальники звернулися до співробітників представництва ЄС з питаннями: чи є майбутнє у Європейського Союзу? Що дала Єгипту, Тунісу, Йорданії асоціація з ЄС? Як Євросоюз вирішить проблему з безробіттям?

Учасники акції переконані, що вступ України до асоціації з Євросоюзом - це національна катастрофа, допустити яку ні в якому разі не можна.

Ігор Друзь, голова громадської організації "Народний собор" заявив: "Асоціативний зв'язок України з Євросоюзом - це національне приниження, це колоніалізм, це божевілля".

"Ми чудово розуміємо, що проти України, і не тільки, розв'язана війна і на цій війні не стріляють. У молоді і незміцнілі уми вкладають, нав'язують абсолютно деструктивні ідеї, аморальні стандарти, які приведуть до виродження нації", - підтримав виступаючих на акції руху "Український вибір" голова головної ради Громадської організації "Слов'янська Гвардія" Володимир Рогов.

Під час пікету Дмитро Перлин, координатор молодіжних проектів громадського руху "Український вибір" заявив: "Європейський Союз веде Україну до знищення інституту сім'ї. Відповідно до вимог ПАРЄ, Україна повинна пропагувати ЛГБТ-цінності - одностатеві шлюби, гомосексуалізм. Українські чиновники заради підписання Угоди про Асоціацію готові принести в жертву традиційні цінності українського народу. Так, міністр закордонних справ України Леонід Кожара заявив, що для євроінтеграції Україна повинна прийняти закони, що захищають права геїв і лесбіянок. "Український вибір" проти нав'язування таких "цінностей" нашій країні".

Нагадаємо, це не перша подібна акція "Українського вибору". Раніше активісти Руху пікетували Посольства Великобританії, Німеччини, Франції, Нідерландів, Італії, Польщі, а також МЗС України з вимогами припинити пропаганду гомосексуалізму та одностатевих шлюбів.