ua en ru

"Удар" заявляє про затримання міліцією голови Донецької обласної організації партії

В м. Донецьк правоохоронці затримали голову Донецької обласної організації "Удар" Єгора Фірсова під час акції Автомайдану

В м. Донецьк правоохоронці затримали голову Донецької обласної організації "Удар" Єгора Фірсова під час акції Автомайдану, який мав вирушити на пікетування маєтку родини Президента України Віктора Януковича. Про це повідомляє прес-служба партії "Удар".

Автомайдан планував провести пікетування маєтку родини Януковича у Донецьку (сел. Калінкіно, вул.. Райніса 65а-65г). Як повідомив заступник керівника обласної організації "Удару" Денис Каплунов, зранку учасників Автомайдану на місці збору заблокували невідомі і не дали можливості автівкам вирушити до маєтку.

"З усіх боків нас заблокували. Блокування тривало понад півтори години. Згодом, до автівки Єгора Фірсова підійшли представники міліції та заявили, що у них є претензії до нього як до власника авто. При цьому претензія полягала в тому, що він начебто когось образив", - сказав Каплунов.

Каплунов зауважив, що Фірсова посадили до міліцейського авто та відвезли до Ворошиловського райвідділу міліції Донецька.
"Наразі Фірсов дає покази", - сказав Каплунов.

За його словами, відповідне повідомлення про проведення акції було зареєстроване в органах місцевого самоуправління,