ua en ru

"У Дерека Чісори проблеми з психікою", - Володимир Кличко

Український супертяж Володимир Кличко заперечує, що у нього була сутичка з британцем Дереком Чісорою в нічному клубі Ібіци. У той же час Чісора продовжує нагнітати пристрасті навколо імені українського боксера.

Український супертяж Володимир Кличко заперечує, що у нього була сутичка з британцем Дереком Чісорою в нічному клубі Ібіци. У той же час Чісора продовжує нагнітати пристрасті навколо імені українського боксера.

Читайте також: Володимир Кличко і Дерек Чісора побилися в нічному клубі

"Я шокований всіма цими розмовами про мою бійку з Чісорою. Я професійний боксер. І розмови всы веду тільки в рингу. Не хочу більше говорити про проблеми Чісори з психікою", - написав Володимир Кличко у своєму "Твіттері".

Що стосується Чісори, то він дав інтерв'ю британському таблоїду The Sun: "Я не можу розповісти про те, що було на Ібіці. Єдине, можу підтвердити, що ми обидва там були. Ці брати ніколи не зможуть нормально відірватись на канікулах, якщо я буду поруч.

Взагалі, було дуже весело. Не можу скаржитися. Для них найкращим поєдинком на ринзі може бути тільки зустріч зі мною - весь світ хоче побачити цей бій. Я надеру дупу кожному, хто носить прізвище Кличко".

Нагадаємо, днем раніше з'явилася інформація, що в одному з нічних клубів сталася сутичка між Володимиром Кличком і Чісорою. Британець нібито простягнув українському боксеру руку, і той, сказавши "У нас є незакінчена справа", напав на Дерека. У бійку втрутилися вишибали. Трохи пізніше Чісора у своєму "Твіттері" написав таке: "Врізався на Ібіці у Володимира Кличка, він мене дратує".

Справжній поєдинок Володимир Кличко - Чісора міг відбутися в 2011 році, проте через травму українського супертяжа бій був скасований.

Зате Чісора зустрівся на рингу з його братом Віталієм. На прес-конференції перед боєм він дав українцеві ляпаса, а перед тим, як залізти на ринг, плюнув в обличчя Володимиру.

Бій з Віталієм Чісора програв, але поєдинок вийшов рівним. По закінченні бою на прес-конферецнии Чісора вже накинувся на Девіда Хея, який прийшов послухати боксерів. У результаті через деякий час між цими спортсменами відбувся бій, в якому переконливу перемогу здобув Хей.

З останніх 7 боїв Чісора програв у чотирьох. Звичайно, йому вигідно, щоб відбувся бій з Володимиром, який переміг у 60 боях з 63. Між тим український супертяж в жовтні проведе бій проти російського олімпійського чемпіона Олександра Повєткіна, який поки не програвав на рингу жодного разу.