ua en ru

"Топаз" знаходиться під арештом і не звільнявся, - нардеп

Активіст Антимайдана Гнат Кромской, відомий як "Топаз" знаходиться під арештом і не звільнявся "під особисті зобов'язання".

Активіст Антимайдана Гнат Кромской, відомий як "Топаз", знаходиться під арештом і не звільнявся "під особисті зобов'язання". Про це з посиланням на ГПУ повідомив народний депутат з фракції "Батьківщина" Володимир Ар'єв на своїй офіційній сторінці в соцмережі Facebook.

"З приводу Топазу. Сидить, ніхто його не випускав і не збирається. Інформація безпосередньо з ГПУ", - написав Ар'єв на своїй сторінці.

"Процес... (щодо звыльнення Топаза - ред.) зупинений", - підтвердив слова нардепа міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

Нагадаємо, 12 вересня повідомлялося, що Київський районний суд Харкова переглянув своє нещодавнє рішення про продовження арешту ще на два місяці для антимайдановца Гната Кромского, також відомого як "Топаз". Його звільнили під особисте зобов'язання.

У свою чергу міністр внутрішніх справ Арсен Аваков назвав звільнення Топазу з-під арешту "під особисті зобов'язання" "дурістю і помилкою".

Раніше повідомлялося, що 9 вересня суд продовжив арешт Топазу на 2 місяці.