ua en ru

"Свобода" вимагає позбавити недоторканності нардепів Дейча і Нетецьку

Фракція "Свобода" вимагає позбавити недоторканності народних депутатів з фракції Партії регіонів Бориса Дейча і Олену Нетецьку.

Фракція "Свобода" вимагає позбавити недоторканності народних депутатів з фракції Партії регіонів Бориса Дейча і Олену Нетецьку. Про це заявив нардеп з фракції "Свобода" Едуард Леонов сьогодні під час погоджувальної ради депутатських груп і фракцій, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми вимагаємо, щоб на цьому тижні було нарешті розглянуто питання про позбавлення мандатів тих депутатів, які давно не з'являються на нашій території. Деякі з них відкрито заявили про те, що отримали російське громадянство. У нашому комітеті (у справах інвалідів, ветеранів та пенсіонерів) за таких депутатів як: Борис Дейч, Олена Нетецька, які з нового року не з'являються на засіданні комітету, ми не можемо приймати рішення. Ми просимо цього тижня прийняти рішення про зняття з них депутатської недоторканності", - заявив Леонов.

Нагадаємо, регіонал Дейч був обраний по виборчому округу №8 АР Крим, Нетецька була обрана по виборчому округу №3 також Автономної Республіки Крим.