ua en ru

"Смарт-Холдинг" не планує силових захоплень магазинів власної мережі "Амстор", - заява

У ЗМІ поширюється заява екс-керуючого торгової мережі "Амстор" Олександра Вагоровського про те, що нібито основний власник ГК "Амстор" - компанія "Смарт-Холдинг" планує у середу, 28 січня здійснити інсценізацію силового захоплення магазинів мережі в Запоріжжі із залученням так званих "тітушек".

У прес-службі "Смарт-Холдингу" відзначили, що дана інформація не відповідає дійсності та є черговою спробою екс-менеджерів відновити контроль над мережею для подальшого приховування ряду фінансових злочинів, спрямованих у тому числі і проти територіальної цілісності держави.

В компанії вважають, що силові і збройні захоплення, ймовірно, є візитною карткою міноритарних партнерів.

Нагадаємо, що 31 грудня 2014 р. законному керівництву компанії вже перешкоджали невстановлені озброєні люди, які покинули будівлі магазинів, тільки завдяки безпосередньому втручанню правоохоронних органів. Після їх "побування" було виявлено розкрадання кадрової та первинної фінансової документації, а IT-інфраструктура магазинів була повністю знищена. Тепер екс-керуючі ймовірно спробують повторити свій "успіх" і створити вигідну їм напругу в трудових колективах.

"Смарт-Холдинг" також звернувся в обласне управління МВС, СБУ та органів прокуратури Запоріжжя із закликом запобігти можливі провокації та порушення громадського порядку в межах зони відповідальності магазинів торгової мережі.