ua en ru

"Рахунок відповідає тому, що відбувалося на полі", - Мірча Луческу

Наставник донецького "Шахтаря" Мірча Луческу, чия команда йде на перерву у "жовтій майці" лідера чемпіонату, прокоментував гру своїх підопічних проти "Чорноморця".

Наставник донецького "Шахтаря" Мірча Луческу, чия команда йде на перерву у "жовтій майці" лідера чемпіонату, прокоментував гру своїх підопічних проти "Чорноморця".

"Дуже складна гра. Ми на таку і очікували сьогодні. До матчу казав, що "Чорноморець" став зовсім іншою командою, яка хоче досягати нових результатів, - і це вони сьогодні довели. Не даремно вони знаходяться вгорі таблиці - повністю заслужили це. "Чорноморець" домігся дуже хороших результатів, особливо в домашніх іграх. Думаю, у цієї команди є потенціал, щоб рости далі. В минулому році вони теж непогано почали, але в другій частині чемпіонату, на жаль, стали програвати провідним командам... У цьому році зовсім по-іншому. Можу відзначити перемогу в Києві над "Динамо". Видно, що з кожним роком команда зростає. Нічого відразу не відбувається. Я позитивно відзначаю зростання команд, які наближаються до нас, - "Чорноморець" це доводить.

Що стосується гри, ми в ній мали перевагу. Можливо, не створили багато гольових моментів, тому що суперник дуже добре оборонявся. Трохи і поле нам в цьому заважало - було замерзлим. У якійсь мірі пощастило, коли в першому таймі нам мало не забили після розіграшу кутового. Але і у нас було кілька моментів: могли забити і другий, і третій. Думаю, що рахунок відповідає тому, що сьогодні відбувалося на газоні. Усе-таки ми мали перевагу і, можливо, зіграли трохи краще "Чорноморця", - цитує Луческу сайт "Шахтаря".