ua en ru

"Роснєфть" не планує вносити зміни в обсяги операцій в Україні

Державна компанія Росії "Роснєфть" не згортала і не планує вносити зміни в обсяги операцій в Україні.

Державна компанія Росії "Роснєфть" не згортала і не планує вносити зміни в обсяги операцій в Україні. Про це повідомила прес-служба компанії.

Наразі усі автозаправні комплекси (АЗК) "Роснєфті" в країні працюють у штатному режимі, перебоїв з поставками пального на АЗК та дефіциту немає. "Роснефть" в повній мірі, згідно з контрактними зобов'язаннями, здійснює поставки нафтопродуктів в Україну, йдеться в повідомленні.

При цьому Лисичанський НПЗ, який належить підконтрольній "Роснєфті" ТНК-ВР, на даний момент проводяться ремонтні роботи у відповідності з графіком, після їх закінчення буде проведено додатковий аналіз економічної ефективності, який і визначить терміни запуску заводу.

"На даний момент пріоритетним для "Роснєфті" є забезпечення безпеки співробітників і активів в Україні", - наголошується в повідомленні "Роснєфті".

Раніше глава "Роснєфті" Ігор Сєчін заявив у Токіо, що компанія буде захищати свої активи в Україні. "Наше завдання - захистити свої активи (в Україні)", - цитує Сєчіна "Прайм".

Глава "Роснєфті" нагадав, що в країні, в тому числі, є Лисичанський НПЗ, що входить до периметру компанії.

"Ми будемо дуже уважно ставитися до цього проекту. Поки там все нормально, ми ведемо модернізацію і розраховуємо, що криза не триватиме так довго, щоб перешкодити реалізації проекту", - додав Сєчін.