ua en ru

"Реал" розгромив "Атлетіко", а "Рома" перестріляла "Наполі"

"Реал" і "Барселона" мають всі шанси поборотися у фіналі Кубку Іспанії, а "Рома" обіграла "Наполі" у першому півфінальному матчі.

"Реал" і "Барселона" мають всі шанси поборотися у фіналі Кубку Іспанії, а "Рома" обіграла "Наполі" у першому півфінальному матчі.

Іспанія

"Реал" зробив впевнений крок до того, щоб поквитатися з "Атлетіко" за минулорічну поразку у фіналі Кубка Іспанії. На цей раз мадридські клуби зустрілися однією стадією раніше, і в першому матчі команда Карло Анчелотті не залишила супернику шансів. На 17-й хвилині після удару Пепе м'яч влетів у ворота Тібо Куртуа рикошетом від Еміліано Інсуа. У другому таймі Хесе Родрігес подвоїв перевагу господарів, а довершив розгром ще один гол з рикошетом. На цей раз після удару Анхеля Ді Марії.

"Барселона", яка відчайдушно бореться з "Реалом" і "Атлетіко", за лідерство в чемпіонаті, теж добилася упевненої перемоги в першому матчі 1/2 фіналу. З рахунком 2:0 каталонці повалили "Реал Сосьєдад". Серхіо Бускетс відзначився ударом з близької відстані, а Еньяут Субикарай вразив власні ворота. У "Реал Сосьєдад" ще в кінці першого тайму був видалений Іньїго Мартінес.

Італія

"Рома" з результатом 3:2 виграла у "Наполі" перший півфінальний матч на Кубок Італії. Хоча дебют залишився за гостями, на 13-й хвилині Франческо Тотті розрізав їх оборону класним пасом, а Жервіньо перекинув м'яч через Пепе Рейну і з близької відстані вразив ціль. Ледве минуло півгодини гри, як "джаллороссі" подвоїли перевагу. Кевін Стротман вколотив м'яч у "дев'ятку" гарматним ударом з 25 метрів.
Неаполітанці відродили інтригу на другій хвилині після перерви. Морган Де Санктіс не кращим чином зреагував на удар Гонсало Ігуаїна, і суддя записав на римського воротаря автогол. На 70-й хвилині Дріс Мертенс відновив рівність, однак незадовго до фінального свистка Жервіньо все ж вирвав перемогу для "Роми". Поєдинок у відповідь відбудеться в наступну середу.

Використані матеріали УЄФА