ua en ru

"Правий сектор" не збирається подавати заяву на реєстрацію до нинішнього Мінюсту

Громадське об'єднання "Правий сектор" не збирається подавати заяву на реєстрацію до нинішнього Міністерства юстиції України.

Громадське об'єднання "Правий сектор" не збирається подавати заяву на реєстрацію до нинішнього Міністерства юстиції України. Про це РБК-Україна розповів прес-секретар об'єднання Артем Скоропадський.

"Створення політичної партії не є першочерговим завданням нашої організації. В першу чергу ми прагнемо добитися перемоги "революції" в Україні. Мають бути виконані наші вимоги. Зокрема, звільнення незаконно затриманих активістів, відставка Президента, переформатування всієї вертикалі влади. І тільки після цього логічно було б брати участь у політичному житті країни", - пояснив Скоропадський, коментуючи інформацію про наміри "Правого сектора" зареєструватися як політична партія.

Він уточнив, що на даний момент "Правий сектор" не подавав заяву про реєстрацію як політичної партії або громадської організації.

За словами Скоропадського, "Правий сектор" не визнає нинішню владу, а тому не вважає за необхідне подавати до діючого Міністерства юстиції жодні документи на реєстрацію.