ua en ru

"Правий сектор" називає провокацією інформацію про формування збройних загонів до Криму

"Правий сектор" називає провокацією поширювану інформацію про формування збройних загонів для відправки в Автономну Республіку Крим.

"Правий сектор" називає провокацією поширювану інформацію про формування збройних загонів для відправки в Автономну Республіку Крим. Про це йдеться у заяві лідера "Правого сектору" Дмитра Яроша, опублікованій на офіційній сторінці руху "Вконтакті".

"Ситуація, яка склалася в Криму викликає занепокоєння всіх громадян України. "Правий сектор" висловлює сподівання, що вихід з цього скрутного становища буде знайдений виключно в політичній площині без застосування силових методів. "Правий сектор" вважає, що всі партії та громадські організації України повинні забути про чвари та, об'єднатися в питаннях збереження цілісності України. Ми маємо допомогти політикам мирному розв'язанні цього конфлікту. У зв'язку із цим хочу зазначити, що будь-яка інформація, що звучить від імені "Правого сектору", про те, що ми збираємо збройні загони на Крим є чутками і провокацією", - зазначив Ярош.

Також він підкреслив, що захоплення збройними силами об'єктів на території АР Крим "Правий сектор" розцінює як військову інтервенцію.