ua en ru

"Правий сектор" незадоволений угодою з Януковичем

"Правий сектор" назвав угоду про подолання кризи в країні лідерів опозиції з Президентом України Віктором Януковичем черговим окозамилюванням та заявив, що революція триває. Про це йдеться у заяві лідер "Правого сектору" Дмитра Яроша, на сторінці у соцмережі Фейсбук.

"Ознайомившись із заявою Януковича, ми мусимо констатувати той очевидний факт, що злочинний режим ще досі у достатній мірі не усвідомив ні величини власних злодіянь, ні сили народного гніву", - йдеться в повідомленні.

За словами Яроша, угода не містить у собі чітких зобов'язань щодо відставки Президента, розпуску Верховної Ради, покарання керівників силових відомств та виконавців "злочинних наказів, внаслідок яких було вбито близько сотні українських громадян".

"Відтак, ми схильні бачити у заяві Януковича чергове окозамилювання. Національна революція триває. І закінчиться вона повним усуненням режиму внутрішньої окупації і здобуттям української національної держави з системою всеохопного національного народовладдя", - йдеться у повідомленні.