ua en ru

"Поки кульгає реалізація гольових моментів", - Мірча Луческу

Головний тренер гірників Мірча Луческу хоче, щоб його підопічні краще користувалися гольовими моментами і швидше дорослішали у плані гри.

Головний тренер гірників Мірча Луческу хоче, щоб його підопічні краще користувалися гольовими моментами і швидше дорослішали у плані гри.

"Матчі Ліги чемпіонів дуже важкі, а тому міркувати, хто лідер, а хто аутсайдер, завжди непросто. Ми добре почали турнір, вигравши у цього суперника на виїзді. Напевно, "Реал Сосьєдад" тоді не чекав від нас такої гри. Але вони прийшли в себе і дуже добре зіграли і в Леверкузені, і в Манчестері, нехай навіть і поступилися.

Чекаємо важкої гри, адже у "Реал Сосьєдад" ще є шанс пробитися в Лігу Європи. Це достатньо досвідчена команда, яка абсолютно заслужено посіла четверте місце в сильному іспанському чемпіонаті.

Що стосується нас, то, якщо не згадувати гру в Леверкузені, в інших зустрічах ми виглядали добре і навіть мали перевагу. На жаль, поки кульгає реалізація гольових моментів, і це наша головна проблема. Я хочу, щоб ми зіграли на тому ж рівні, що в домашніх матчах проти "МЮ" і "Байєра", і щоб цього разу удача була на нашій стороні.

Наші новачки поступово освоюються, граючи все краще і краще. А тому наша гра все більше стає схожа на той футбол, який ми показували в минулому році. Нам важливо завжди демонструвати, що ми сильніші за суперника. Вийдемо ми з групи чи ні - це залежить від багатьох факторів. Нам потрібно досягти успіху в реалізації гольових моментів, але найважливіше, щоб гравці показували футбол, у якого є майбутнє.
Щоб забивати і вигравати, одного таланту мало, потрібен ще й досвід, якого, на жаль, бракує багатьом нашим молодим атакуючим гравцям. Однак я вірю в нашу команду, вірю у футболістів і вірю, що вболівальники нас підтримають".

Додамо, що онлайн трансляція матчу "Шахтар" - "Реал Сосьєдад" розпочнеться на нашому сайті о 21:15.

Використані матеріали УЄФА