ua en ru

"Чому Ярмоленко коштує дорожче Коноплянки?", - Андрій Стеценко

Генеральний директор "Дніпра" Андрій Стеценко розповів, що дніпропетровський клуб не влаштувала ціна, яку пропонував пітерський "Зеніт" за перехід Євгена Коноплянки.

Генеральний директор "Дніпра" Андрій Стеценко розповів, що дніпропетровський клуб не влаштувала ціна, яку пропонував пітерський "Зеніт" за перехід Євгена Коноплянки.

"Денис Олійник продовжує шукати собі нову команду. Що стосується Інкума, то у нього трохи більше року контракту, і йому теж потрібно підшукувати собі клуб, оскільки Хуанде Рамос не бачить його у складі, і сам Інкум про це прекрасно знає. З Шаховим і Кравченко нещодавно ми продовжили контракти ще на рік і сподіваємося, що вони залишаться в наших рядах і будуть приносити користь команді.

У Романа Зозулі через півроку закінчується контракт. Чи вдасться втримати його в "Дніпрі"? Ситуація 50 на 50. Представники Романа наполягають на певних умовах контракту, ну а сам Роман не заперечує залишитися в "Дніпрі" і навіть хоче цього. Але, як зазвичай, у справу втручаються фінансові питання. Його представники виставили певні умови, які для нас неприйнятні. Ми ж висунули зустрічну пропозицію, яка поки що, в свою чергу, неприйнятна для агентів. Зараз ми знаходимося в переговорному процесі і сподіваємося, що скоро станеться якесь зближення сторін, і не виключено, що підсумком цього зближення буде продовження контракту Романа. Другий варіант - ми не домовимося. Тоді Роман покине нашу команду, як її покинув, припустимо, той же Віталій Денисов, і такий варіант теж виключати не можна. Але сьогодні ситуація 50 на 50. Єдине, що нас радує - це те, що сам Роман хоче залишитися і продовжити тут кар'єру, розуміючи, що знайшов свою команду. Я йому так і сказав: "Розмовляй зі своїми агентами і давайте йти на зближення!" - цитує Андрія Стеценка офіційний сайт "Дніпра".

Також генеральний директор дніпропетровського клубу розповів про ситуацію з лідером команди Євгеном Коноплянкою. Навколо футболіста збірної України в кожне трансферне вікно з'являється величезна кількість чуток.

"Євген Коноплянка - абсолютно протилежний випадок, у нього навіть агента немає. Напевно до нього, вибачте за таке слово, чіпляються агенти з різних країн, але він відповідає: "Мені ніхто не потрібен, свою долю я буду вирішувати сам". За останні півроку пропозицій щодо його трансферу не було. Раніше були пропозиції від "Бенфіки", "Зеніта", але суми пропонувалися абсолютно не ті, які були б нам цікаві. Але під час останнього трансферного вікна до нас не звертався ніхто. Ні "Ювентус", ні "Манчестер" - ніхто. До речі, ось знову питання: а чому Ярмоленко коштує дорожче Коноплянки? Ви можете це пояснити? Я, наприклад, ні", - додав генеральний директор клубу.