ua en ru

"Патріот України" заперечує відношення до затриманого на Грушевського чоловіка на прізвисько "Череп"

Затриманий на вул. Грушевського у Києві 41-річний чоловік на прізвисько "Череп" не має відношення до діяльності ВГО "Патріот України".

Затриманий на вул. Грушевського у Києві 41-річний чоловік на прізвисько "Череп" не має відношення до діяльності ВГО "Патріот України". Про це заявила прес-служба головного проводу Соціал-Національної Асамблеї, до якої належить ВГО "Патріот України".

В Соціал-Національнії Асамблеї заявили, що в організації немає та ніколи не було 41-річного, раніше судимого члена із псевдо "Череп".

Керівництво СНА звернулося до керівництва МВС із проханням "уважніше та коректніше ставитися до роботи власної прес-служби, тому що остання схильна до заангажованості та наклепів.

СНА просить спростувати інформацію про причетність "Черепа" до ВГО "Патріот України".

"На нашу думку, ніякого так званого "Черепа" не існує взагалі, а заява МВС ставить на меті дискредитацію антисистемної організації, виправдання в очах громадськості суворих вироків ув'язненим Патріотам по сфальсифікованим справам та підготовку чергових репресій", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на сайті МВС України з'явилась інформація про затримання біля 10-ти протестувальників, які брали участь у сутичках з ВВ та "Беркутом" 19 січня на вул.. Грушевського. У заяві МВС зазначено, що один із затриманих - 41-річний чоловік на прізвисько "Череп", раніше судимий за вбивство, який має причетність до діяльності ВГО "Патріот України".