ua en ru

"Нафтогаз" планує витратити на юрпослуги по суперечці з "Газпромом" 2,7 млн євро

"Нафтогаз" планує витратити на юрпослуги по суперечці з "Газпромом" 2,7 млн євро

НАК "Нафтогаз" планує витратити на юридичні послуги норвезької юридичної компанії Wikborg, Rein & Co. Advokatfirma DA для супроводу арбітражного виробництва з "Газпромом" 2,7 млн євро. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Нафтогазу".

"Для забезпечення захисту прав та інтересів України під час урегулювання спору між НАК "Нафтогаз України" і ВАТ "Газпром", "Нафтогаз" починає закупівлю юридичних послуг з переговорної процедурою відповідно до п. 7 2 ч.. ст. 39 Закону України "Про здійснення державних закупівель", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що очікувана вартість закупівлі становить 2,74 млн євро.

Компанія Wikborg, Rein & Co. Advokatfirma DA в 2014 р. забезпечувала супровід арбітражних проваджень за позовом "Нафтогазу" до "Газпрому". У січні між "Нафтогазом" та юридичною компанією відбулися переговори щодо подальшого супроводу арбітражних проваджень.

Компанія Wikborg, Rein & Co. Advokatfirma DA представляла інтереси покупців у сфері енергетики і природного газу в більш ніж 20 арбітражних розглядах по ціні на газ, а також близько 40 офіційних переговорах щодо перегляду ціни на газ з 2001 року. Компанія також має успішний досвід ведення справ проти Газпрому.

Нагадаємо, арбітражні слухання по газовій суперечці між Україною і РФ відбудуться не раніше лютого 2016 р.