ua en ru

"Сподіваюся, вдасться завершити груповий етап без поразок", - Девід Мойес

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Девід Мойес перед грою з "Шахтарем" в Лізі Чемпіонів поділився своїми думками щодо майбутнього поєдинку.

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Девід Мойес перед грою з "Шахтарем" в Лізі Чемпіонів поділився своїми думками щодо майбутнього поєдинку.

"Важливо максимально підвищити свої шанси на успіх в наступному раунді, але головним було вийти з групи. З цим ми вже впоралися. Сподіваюся, вдасться завершити груповий етап без поразок. Якщо зробимо це, пройдемо далі з першого місця.

Нам бракує стабільності. Якісь матчі в Лізі чемпіонів ми провели здорово, якісь в прем'єр-лізі - куди гірше. Хоча в парі ігор, які могли б істотно змінити ситуацію, нам елементарно не вистачило удачі. Неприємно, тому що наша мета - перемагати в кожному матчі.

Щоб рости, нам потрібно потроху додавати в усьому. Ми хочемо грати краще в цілому, ми хочемо чіткіше грати в пас, створювати більше моментів, надійніше оборонятися, коли доводиться це робити. Можна виділити щось одне. Ми працюємо над всім відразу. Разом з тим всього пару тижнів тому ми перемогли "Арсенал" на своєму полі, розгромили "Байєр", і вся команда заслуговувала добрих слів.

Я беру на себе повну відповідальність за результати. У Лізі чемпіонів, на щастя, вони склалися вдало, однак про прем'єр-лігу цього не скажеш. Відповідальність лежить на мені і тільки мені. Я б хотів, щоб результати були краще. І я не сумніваюся, що так воно і буде".

Додамо, що за ходом матчу "МЮ" - "Шахтар" можна буде стежити в нашій онлайн-трансляції.

Використані матеріали УЄФА