ua en ru

Більше 3 млн українських сімей отримали ЖКГ-субсидії

Більше 3 млн українських сімей отримали ЖКГ-субсидії Фото: за останній тиждень за субсидіями звернулися 148 тисяч сімей.

За словами заступника міністра, кількість звернень за субсидіями зростає з наближенням опалювального сезону

Субсидії на житлово-комунальні послуги отримали вже отримали 3 млн сімей. Про це в ході брифінгу в Києві заявив заступник міністра соціальної політики Віталій Мущинін, передає кореспондент РБК-Україна.

"Станом на 18 вересня вже призначено субсидій 3 млн сімей, в тому числі це стосується 1,2 млн сімей, що отримали субсидії в опалювальному сезоні 2014-2015 років", - сказав Мущинін.

За його словами, до початку опалювального сезону відомство планує охопити 100% запланованого показника на 4,5 млн сімей.

Разом з тим, заступник міністра поінформував, що всього за субсидіями звернулися 3,2 млн осіб. Відповідно, 91% зверталися були надані субсидії.

Також, за словами Мущиніна, тільки за останній тиждень за субсидіями звернулися 148 тисяч сімей. Кількість таких звернень зростає з наближенням опалювального сезону.

Нагадаємо, нещодавно Кабінет міністрів України має намір виділити регіонам 5,6 млрд грн для компенсації різниці в тарифах на оплату житлово-комунальних послуг.