ua en ru

"Метінвест" інвестує 16,5 млн грн в модернізацію "Авдіївського коксохімічного заводу"

"Метінвест" переводить "Авдіївський коксохімічний завод" на нове обладнання по підготовці вугільних сумішей до коксування. Загальний обсяг інвестицій, спрямований на модернізацію та переоснащення вуглепідготовчих цехів заводу, складе більше 16,5 млн грн, повідомляє прес-служба компанії.
"Продуктивність нового обладнання та автоматизованої системи дозування вугілля досягає 500 тонн вугілля на годину, що в два рази більше ніж до модернізації", - наголошується в повідомленні.
"Інвестиції в підвищення ефективності дозволять підвищити виробничі показники заводу і поліпшити якість виробленої "Метінвестом" сталі", - заявив генеральний директор ПАТ "Авдіївський коксохімічний завод" Геннадій Власов.
"Метінвест" - вертикально інтегрована гірничодобувна група компаній. Група складається з видобувних і металургійних підприємств, що знаходяться в Україні, Європі та США. Акціонерами "Метінвест" є група СКМ (71,25%, належить Рінату Ахметову), "Смарт-Холдинг" (23,75%, контролюється Вадимом Новинським) і Володимир Бойко (5%).