ua en ru

"Карпати" сенсаційно перемогли "Дніпро", "Металург" виграв у Сімферополі, а "Говерла" розгромила "Волинь"

У Сімферополі, Дніпропетровську та Ужгороді були зіграні матчі 27-го туру української футбольної Прем'єр-ліги. Поєдинки відбулися 4 травня.

У Сімферополі, Дніпропетровську та Ужгороді були зіграні матчі 27-го туру української футбольної Прем'єр-ліги. Поєдинки відбулися 4 травня.

У матчі "Дніпро" - "Карпати" нічого не віщувало несподіванок, коли Селезньов спокійно замкнув простріл Конопляки вздовж воріт. Але далі Чеберячко завалив Чачуа та Зеньов точно пробив пенальті. Потім Льопа завершив швидку атаку "Карпат". Пізніше Гладкий ударом у порожні ворота зняв всі питання про переможця. А під кінець Олександр зробив дубль.

Донецький "Металург" гостював у "Таврії" і, провівши не найкращий матч, зумів здобути перемогу. Єдиний гол у матчі забив Болбат після пасу Морозюка.

Луцька "Волинь" була розгромлена в Ужгороді "Говерлою". Вже в дебюті зустрічі Шацьких точним ударом в кут воріт відкрив рахунок. Потім відзначився ударом головою Акакпо. Незабаром, Фещук завдав результативного удару з центру штрафного майданчика. В середині другого тайму у "Волині" за грубу гру був вилучений Скоба, після чого ще три голи у ворота деморалізованого суперника провели Кочіш, Буяльський та Шарпар.

Донецький "Металург" після перемоги над "Таврією" закріпився на сьомому місці. А кримчани продовжують замикати турнірну таблицю. "Говерла" йде на 13-му місці, а "Волинь" - на 12-му.