ua en ru

5 кращих голів "Дніпра" у Лізі Європи

5 кращих голів "Дніпра" у Лізі Європи Фото: Євген Шахов

ТОП-5 найкрасивіших точних ударів у виконанні "Дніпра"

"Дніпро" не забивав багато по ходу своєї участі в Лізі Європи. Але деякі голи вийшли дуже яскравими і такими, що запам'ятовуються. РБК-Україна представляє вам п'ятірку найкрасивіших голів "Дніпра" в розіграші Ліги Європи сезону 2014/2015.

П'яте місце
Руслан Ротань
Дніпро - Олімпіакос

Штрафні від Ротаня - це завжди небезпечно. Фірмовим стилем стала подача м'яча, який летить прямо у ворота. І якщо ніхто з гравців "Дніпра" його не підправить, то м'яч може і сам залетіти у сітку. Як це й сталося під час домашньої гри з "Олімпіакосом".

Четверте місце
Євген Коноплянка
Аякс - Дніпро

Коноплянка дуже любить зміщуватися зі свого лівого флангу в центр і бити по воротах. Через рясну опіку з боку суперників йому зробити подібне часто не дають, але коли у Жені виходить пробити, значить буде як мінімум небезпечно. А ось у ворота "Аякса" Женя таки забив. При чому, гол вийшов вкрай важливим.

Третє місце
Нікола Калініч
Карабах - Дніпро

Якщо оцінювати сам гол, він вийшов досить буденним - подача з флангу і удару головою. Але те, що сталося на фланзі, можна називати красою. Руслан Ротань п'ятою віддав на хід Федецькому, той п'ятою скинув Зозулі, Рома в дотик навісив точно на голову Калінічу, що таку красу псувати нестан.

Друге місце
Євген Селезньов
Дніпро - Наполі

Голи можуть бути красивими за різними критеріями. Забити в надважливий момент з важкої позиції - така ж майстерність, як і дальні удари по "дев'ятках". Саме таким і вийшов гол Євгена Селезньова у ворота "Наполі", який приніс "Дніпру" перемогу і неймовірні емоції від виходу фінал. Зверніть увагу, як Євген бореться з захисником, щоб зуміти пробити.

Перше місце
Євген Шахов
Дніпро - Брюгге

Молодий Шахов багато разів з'являвся на полі на заміну і забивав. Через це вміння його часто називали "Джокером" Маркевича. У грі з "Брюгге" у Євгена Шахова вийшло дуже красиво завершити контратаку своєї команди і подарувати "Дніпру" перемогу, яка вивела їх на той момент історичний півфінал Ліги Європи.