ua en ru

"Ліверпуль" розгромив МЮ, "Барселона" розім'ялася на "Осасуні", а "Мілан" програв "Пармі"

В Англії, Іспанії та Італії були зіграні чергові тури національних футбольних першостей. Поєдинки відбулися 16 березня.

В Англії, Іспанії та Італії були зіграні чергові тури національних футбольних першостей. Поєдинки відбулися 16 березня.

Англія

Вже на 2 хвилині матчу "Тоттенхем" - "Арсенал" формальні гості вийшли вперед - Росіцкі потужним ударом під поперечину завершив контратаку своєї команди. Надалі була рівна гра, в якій як "шпори" могли відігратися, так і "каноніри" могли збільшити перевагу. Але ні тим, ні іншим це не було дано.

МЮ приймав вдома "Ліверпуль" і замість принципової битви, вболівальники побачили побиття господарів. В середині першого тайм Раффаель зіграв рукою в своїй штрафній і Джеррард точно реалізував пенальті. На початку другого тайму суддя поставив ще один 11-метровий у ворота МЮ за фол Джонса на Аллені. І знову Джеррард був точний. Міг Джеррард зробити хет-трик із 11-метрових голів, але після видалення Відіча і ще одного пенальті, м'яч влучив у штангу. А до розгрому справу довів Суарес, який підхопив м'яч, пущений Старриджем, і переграв Де Хеа.

Іспанія

"Барселона" приймала "Осасуну" і взяла з цього протистояння максимум. Вже на 18 хвилині Хаві віддав на край штрафного на Санчеса, той прострілив на Мессі і Лео відкрив рахунок. Потім вже сам Санчес завершив простріл Альби. Потім Іньєсті дався дальній удар. У другому таймі знову забив Мессі. Відзначився симпатичним голом молодий Тельє, пробивши після зміщення в центр. Під кінець гри знову відзначився Мессі після пасу Алвеса. І фінальний сьомий гол забив Педро, реалізувавши вихід один на один.

Італія

"Мілан" і "Парма" видали відмінний матч, який розпочався з видалення воротаря "Мілана" Абьятти. Вийшов Амелія, але врятувати від голу з пенальті не зміг. На початку другої половини "Парма" знову забила - Кассано пробив з центру штрафного майданчика. Після цього "Мілан" зміг один гол відіграти - Рами головою відправив м'яч у ворота після подачі кутового. Ще пізніше господарям вдалося зрівняти рахунок - Балоттелі реалізував пенальті. Але тут же "Парма" знову вийшла вперед після голу п'ятою у виконанні Амаурі. А в доданий час Бобьяни ударом головою зняв всі питання про переможця матчу.

А ось лідер чемпіонату "Ювентус" гостював у Генуї і перемога над місцевою командою йому далася дуже важко. Лише на 89 хвилині Андреа Пірло шикарно виконав штрафний удар. А до цього був незабитий пенальті у ворота Буффона, коли Відаль зіграв рукою в своїй штрафній.