ua en ru

"Кримська водочна компанія" працює в звичайному режимі, - англійський власник

Британський фінансист Ніл Сміт, власник "Кримської горілчаної компанії", повідомив журналістам, що, незважаючи на важку політичну ситуацію на півострові, завод "Кримської горілчаної компанії" в Сімферополі працює в звичайному режимі.

Британський фінансист Ніл Сміт, власник "Кримської водочної компанії", повідомив журналістам, що, незважаючи на важку політичну ситуацію на півострові, завод "Кримської водочної компанії" в Сімферополі працює в звичайному режимі. Однак загальний інвестиційний клімат у Криму зіпсований на найближчі кілька років.

"Кримська водочна компанія" була одним з небагатьох прикладів для іноземних інвесторів, що показують, що інвестувати в Україну можна і потрібно. Я придбав КВК три роки тому в стані, близькому до банкрутства. Завдяки важкій роботі і особистим інвестиціям, відбивши кілька серйозних рейдерських атак, ми врятували це підприємство і зробили його успішним в Україні. І мені щиро шкода, що останні політичні події відкинули інвестиційний клімат на півострові на кілька років назад. Зусилля і праця багатьох людей пройшли даром. Не дивлячись на різні сценарії політичного майбутнього Криму, владі знадобляться величезні зусилля для відновлення інвестиційного клімату", - коментує Сміт.

"Незважаючи на непередбачуваність і хвилювання, які виникли в перші дні політичної кризи, наші співробітники у Криму та по всій Україні показують вражаючі зусилля і працьовитість. Роблять все можливе, для того, щоб виробництво продукції і відвантаження проходили в звичайному для березня режимі. Всі зобов'язання КВК перед споживачами і діловими партнерами виконуються в повному обсязі", - коментує Сміт.

"Ми щиро сподіваємося на швидке політичне розв'язання кризи на території АРК, тому що сьогодні наша компанія забезпечує роботою понад 2 тис. осіб. Завдяки податкам і зборам, які сплачує КВК на різних рівнях, понад 40 тис. українців отримують зарплати і пенсії", - заявив Сміт.

"Кримська водочна компанія" працює в звичайному режимі, - англійський власник