ua en ru

"Кредобанк" затвердив збільшення статутного фонду до 1,9 млрд грн.

На загальних зборах акціонерів "Кредобанку" 30 квітня 2010 р. акціонери ухвалили рішення щодо затвердження результатів розміщення акцій двадцятої емісії "Кредобанку" на суму 368 млн грн. Згідно із затвердженими змінами до статуту банку, статутний капітал Кредобанку становитиме 1 млрд 918 млн 969 тис. 469,16 грн. Про це повідомляє прес-служба банку.

Також загальні збори акціонерів затвердили річний звіт ПАТ "Кредобанк" за 2009 р. На зборах були затверджені звіт правління про діяльність банку у 2009 р., а також звіти спостережної ради та ревізійної комісії банку про їхню діяльність у 2009 р.

Крім того, акціонери Кредобанку затвердили оновлений склад спостережної ради. До неї увійшли: Кшиштоф Дреслєр, Якуб Папєрський, Ян Карваньский, Анна Жмигродська-Шиманська, Анджей Колатковський, Лукаш Дзєконьський, Роберт Бадзяк. Головою спостережної ради банку залишився Кшиштоф Дреслєр, який обіймає посаду заступника голови правління PKO BP SA.

На загальних зборах акціонерів було затверджено нову редакцію "Положення про Спостережну раду ПАТ "Кредобанк", нову редакцію "Положення про Правління ПАТ "Кредобанк" та нову редакцію "Положення про Ревізійну комісію ПАТ "Кредобанк".