ua en ru

"Крафт Фудз Україна" інвестує в 2011 р. у будівництво фабрики з виробництва печива у Тростянці 36 млн дол

Компанія "Крафт Фудз Україна" інвестує у будівництво на базі фабрики у м. Тростянці (Сумська область) фабрики з виробництва печива 36 млн дол. до кінця 2011 р. Про це повідомив у ході прес-конференції віце-президент компанії, генеральний директор в Україні та на нових ринках Східної Європи і Центральної Азії Тарас Лукачук, передає кореспондент РБК-Україна.

"Компанія "Крафт Фудз Україна" інвестує до кінця 2011 р. 36 млн дол. у будівництво на базі фабрики у м. Тростянці фабрики з виробництва печива, що має бути введена в експлуатацію у IV кварталі поточного року. Продукція фабрики постачатиметься на український ринок та експортуватиметься до Росії та нових ринків", - сказав Лукачук.

Також він зазначив, що загальний обсяг інвестицій "Крафт Фудз Україна" у розвиток бізнесу в Україні за 15 років роботи склав понад 200 млн дол. "За цей час до державного бюджету перераховано усіх видів податків на суму більше як 1 млрд грн. Крім цього, за останні п'ять років компанія перерахувала також понад 15 млн грн на благодійні цілі", - повідомив Лукачук.

Крім того, він повідомив, що оборот компанії "Крафт Фудз" в Україні за 2010 р. склав 400 млн дол.