ua en ru

"Київводоканал" попросив самооборону Майдану та "Правий сектор" захистити водопровідні станції та БСА

ВАТ "АК "Київводоканал" попросив самооборону Майдану та "Правий сектор" забезпечення охорони водопровідних станцій та Бортницької станції аерації.

ВАТ "АК "Київводоканал" попросив самооборону Майдану та "Правий сектор" забезпечення охорони водопровідних станцій та Бортницької станції аерації. Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Об'єкти ВАТ "АК "Київводоканал" мають стратегічне значення для життєдіяльності столиці. З метою недопущення будь-яких збоїв, які могли б нести загрозу місту, всі керівники підрозділів товариства несли цілодобове чергування, а охорона забезпечувалася власними силами", - йдеться в повідомленні.

Керівництво компанії звернулося до коменданта Майдану Андрію Парубію, лідера "Правого сектора" Дмитру Ярошу і т.в.о. міністра внутрішніх справ Арсену Авакову з проханням забезпечити належну охорону Дніпровської та Деснянської водопровідних станцій, включаючи водозабірні ковші водопровідної насосної станції третього підйому, яка забезпечує подачу води всій центральній частині міста та центральних урядових установ, а також Бортницької станції аерації, яка відводить стоки Києва та міст-супутників.

"Серйозні збої у роботі зазначених об'єктів можуть призвести до істотного погіршення екологічної ситуації в місті і нести загрозу життю і здоров'ю його мешканців", - наголошується в повідомленні.