ua en ru

"Київпастранс" створив резерв автобусів на випадок нештатних ситуацій

Комунальне підприємство "Київпастранс" на випадок нештатних ситуацій створило резерв автобусів. Про це під час розширеного засідання колегії КМДА сказав генеральний директор КП "Київпастранс" Микола Ламбуцький, повідомляє прес-служба КМДА.

За словами Ламбуцького, профільне підприємство готовить до зими 425 тролейбусів, 240 трамваїв та 410 автобусів. Уже підготовлено 3 поливомийки-піскорозкидачі, 13 снігоочисних трамвайних колій, 9 бульдозерів ДТ, 7 екскаваторів та 10 тракторів з відвалом МТЗ-80. Крім того, для зимового утримання і прибирання закріплених територій загального користування "Київпастранс" заготовив 295 т піску та 45 т солі.

До зими також необхідно відремонтувати 4 км трамвайних колій. Сьогодні уже відремонтовано 3,52 км колій. Тривають роботи із технічного обслуговування електропідігріву та водовідведення стрілочних переводів трамвайних колій, зазанчив Ламбуцький.

У ході підготовки підприємства до експлуатації в осінньо-зимовий період на всіх філіях та відокремлених підрозділах для оптимізації умов праці працівників в виробничих приміщеннях продовжуються роботи із переобладнання систем теплопостачання з централізованих на електрокотли та котли на твердому паливі.