ua en ru

"Київміськбуд" спростовує інформацію про припинення співпраці з "Брокбізнесбанком"

ПАТ "ХК "Київміськбуд" спростовує інформацію про припинення співпраці з АТ "Брокбізнесбанк".

ПАТ "ХК "Київміськбуд" спростовує інформацію про припинення співпраці з АТ "Брокбізнесбанк". Про це повідомляє прес-служба холдингової компанії.

"АТ "Брокбізнесбанк" залишається стратегічним партнером ПАТ "ХК "Київміськбуд". Інформація про закриття рахунків не відповідає дійсності", - йдеться в повідомленні.

Водночас, як пояснюють у "Київміськбуді", рішення правління холдингової компанії про відкриття рахунків у АБ "Укргазбанк" було прийнято виключно для зручності партнерів та інвесторів компанії, спираючись на позитивний досвід співпраці з цією фінансовою установою по державним програмам доступного житла.

Водночас раніше у Групі компаній ВЕТЕК, яка володіє 40%-м пакетом акцій "Брокбізнесбанку", заявили про готовність зробити всі необхідні кроки для стабілізації роботи фінансової установи, зокрема, перевівши на обслуговування в "Брокбізнесбанк" всі свої дочірні компанії.

Також стало відомо, що Національний банк України виділив "Брокбізнесбанку" рефінансування в розмірі 1 млрд гривень.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що "Брокбізнесбанк" зазнає певні труднощі. Зокрема, повідомлялося, що клієнти банку відчувають складнощі з отриманням готівкових коштів, а деякі великі компанії припиняють співпрацю з банком.