ua en ru

"Київміськбуд" готовий відновлювати пошкоджені будівлі в центрі Києва

ХК "Київміськбуд" готовий відновлювати будівлі у центрі Києва, які постраждали у ході масових акцій протесту. Про це йдеться в офіційному зверненні голови правління - президента ПАТ "ХК "Київміськбуд" Ігоря Кушніра

ХК "Київміськбуд" готовий відновлювати будівлі у центрі Києва, які постраждали у ході масових акцій протесту. Про це йдеться в офіційному зверненні голови правління - президента ПАТ "ХК "Київміськбуд" Ігоря Кушніра, текст якого оприлюднила прес-служба "Київміськбуду".

"Сьогодні Україна у жалобі за тими, хто віддав життя заради кращого майбутнього нашої держави. Хочу висловити щире співчуття їх родинам - ми у скорботі разом із вами. Від імені будівельників Києва та колективу ХК "Київміськбуд" хочу запевнити, що ми були та залишаємось на стороні українського народу, на стороні громади столиці", - йдеться у заяві.

"Вже понад півстоліття ми крок за кроком будуємо Київ ˗ житло, школи, дитячі садочки, олімпійські стадіони, вокзали, реконструюємо історичні пам'ятки та інші інфраструктурні об'єкти. І я запевняю Вас, що "Київміськбуд" готовий відновлювати після бурхливих подій центр столиці разом із киянами - для киян і всіх гостей міста", - йдеться в заяві Кушніра.

"Київміськбуд" засудив будь-які прояви насилля та закликав до миру всі сторони.

"Важливо усвідомити, що мир в нашій державі сьогодні залежить від мудрості кожного із нас", - заявив Кушнір.