ua en ru

"Київенерго" в 2013 р. має намір замінити 32 км найбільш зношених теплових мереж столиці

Фахівці ПАТ "Київенерго" в 2013 р. здійснять заміну 32 км найбільш зношених мереж централізованого опалення та гарячого водопостачання у всіх районах столиці. Про це повідомляє прес-служба "Київенерго".

Найбільш масштабні перекладки будуть здійснюватися на Борщагівці, Нивках, Теремках, Оболоні, Троєщині, центральних районах столиці. Всі ці ділянки були обрані компанією через високий рівень зносу і пошкоджуваності.

У міжопалювальний період планується, зокрема, реконструювати 7 км магістральних трубопроводів великих діаметрів 25 км розподільних мереж.

"Київенерго" в 2013 р. акцентує особливу увагу на магістральних трубопроводах великих діаметрів - від 500 до 1200 мм. Найбільший обсяг робіт планується здійснити на перетині вул. Лаврської і Старонаводницькій, по вул. Промисловій, вул. А. Барбюса, вул. Щербакова, пр. Московському та Залізничному шосе. Перекладання розподільних мереж відбуватиметься по вул. Глушкова, вул. Заболотного, вул. Приозерній, пр. Маяковського, вул. Жолудєва, вул. Бальзака, вул. Каштановій і т.д.

Зношені ділянки мереж централізованого опалення замінюватися на сучасні попередньо ізольовані трубопроводи, термін експлуатації яких становить до 50 років. Трубопроводи гарячого водопостачання натомість будуть перекладатися сучасними пластиковими трубами.