ua en ru

"Київенерго" не планує додаткових відключень об'єктів вуличного освітлення у столиці

ПАТ "Київенерго" не планує додаткових відключень об'єктів вуличного освітлення в Києві.

ПАТ "Київенерго" не планує додаткових відключень об'єктів вуличного освітлення в Києві. Про це повідомляє прес-служба компанії.

"В даний час між ПАТ "Київенерго", КП "Київміськсвітло" та Київською міською державною адміністрацією тривають консультації з приводу вирішення питання щодо погашення заборгованості. Електропостачання відключеним об'єктів планується відновити після погашення заборгованості за спожиту електроенергію. Додаткових відключень в найближчий час не планується", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що станом на 1 липня 2014 р. борг "Київміськсвітла" за спожиту електроенергію становить понад 40,3 млн грн. Разом з тим, комунальне підприємство з травня 2013 р. повністю припинила розрахунки за спожиту електрику.

У зв'язку з критичною заборгованістю "Київенерго" в червні 2014 р. змушене було відключити частину об'єктів, які забезпечують вуличне освітлення. Зокрема тимчасово було відключено 15 об'єктів у Святошинському, Солом'янському, Оболонському, Дарницькому, Деснянському районах столиці по вулицях Космонавта Комарова, Симиренка, Якуба Колоса, Кільцевій дорозі, Леніна, Закревського, Булаховського, Боткіна, Борщагівській, Мате Залки і проспекту Григоренка.