ua en ru

"Київенерго" підключило до опалення весь житловий фонд Києва - 9,4 тис. будинків

"Київенерго" підключило до опалення весь житловий фонд Києва - 9,4 тис. будинків
ПАТ "Київенерго" станом на ранок 30 жовтня 2014 р. підключило до опалення весь житловий фонд столиці - 9 тис. 426 будинків.

ПАТ "Київенерго" станом на ранок 30 жовтня 2014 р. підключило до опалення весь житловий фонд столиці - 9 тис. 426 будинків. Про це повідомила прес-служба компанії.

Із загального числа будинків 7 тис. 122 будинки обслуговуються комунальними Жеками, 1 тис. 225 відомчих будинків та 1 тис. 097 будинків, які обслуговують приватні ЖБК і ОСББ і підключаються до опалення на підставі поданих заявок.

Як повідомляється, опалювальний сезон розпочався у столиці 22 жовтня 2014 р., згідно з розпорядженням КМДА №1170. З цього ж дня "Київенерго" розпочало підключення житлового фонду до централізованого опалення.

"Станом на 25 жовтня 100% київських дитсадків підключені до опалення. Середні школи в основному масово почнуть подавати заявки на включення ЦО до закінчення осінніх канікул. Лікувальні заклади міста підключені до опалення на 95%, при цьому пологові будинки та стаціонари - на 100%", - йдеться в повідомленні.

Підключення до централізованого опалення відбулося протягом 7 днів, такий строк обумовлений оптимальними технологічними режимами для запуску розгалуженої системи тепломереж, теплоджерел та допоміжного устатковання теплового господарства столиці.

Підключення проходило в плановому режимі без порушень та інцидентів.

Нагадаємо, 29 жовтня 2014 р. заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв заявив про підключення до опалення всього житлового фонду столиці.