ua en ru

"Київенерго" інвестувало у реконструкцію трансформаторних та розподільчих підстанцій 10/0,4 кВ понад 42 млн грн

ПАТ "Київенерго" у 2012 р. реконструювало трансформаторні та розподільчі підстанції 10/0,4 кВ. Загальна вартість робіт склала понад 42 млн грн, повідомляє прес-служба компанії.

"Компанія здійснює реконструкцію трансформаторних та розподільчих підстанцій 10/0,4 кВ у зв'язку із тим, що на сьогодні обладнання значної кількості цих підстанцій зношено. Також виникла потреба у підвищенні максимально допустимого навантаження трансформаторів", - йдеться в повідомленні компанії.

Торік фахівці "Київенерго", зокрема, замінили 78 силових трансформаторів 10/0,4 кВ на більш потужні. Без збільшення потужності замінено 90 трансформаторів, ще 53 трансформатори відремонтовано.

Під час реконструкції розподільчих підстанцій через тривалий термін експлуатації обладнання замінено 339 масляних вимикачів на сучасні вакуумні, реконструйовано кабельні лінії загальною протяжністю понад 5 км та здійснено ряд інших робіт.

Нагадаємо, виконуючи інвестиційну програму за напрямом реконструкція розподільчих пунктів 10/0,4 кВ, у листопаді 2012 р. ПАТ "Київенерго" завершило реконструкцію кабельних ліній 10 кВ загальною протяжністю 3,3 км між проспектами Алішера Навої і Лісовим, що у Дніпровському районі столиці.

Читайте також: Заборгованість відключених від електропостачання будинків на Осокорках становить 97 тис. грн, - "Київенерго"