ua en ru

"Київавтодор": У Києві в поточному році було закуплено рекордну кількість посипальних матеріалів - 78 тис. тонн

У поточному році в Києві закупили рекордну кількість посипальних матеріалів - 78 тис. тонн. Про це заявив директор "Київавтодору" Георгій Глінський в ході брифінгу після засідання колегії Київради про стан ремонту та утримання вулично-дорожньої мережі Києва, передає кореспондент РБК-Україна.

"На сьогоднішній день заготовлено було 78 тис. тонн посипальних матеріалів, в тому числі 45 тис. тонн солі та фракційних матеріалів та піщано-соляної суміші - 31 тис. тонн. Це практично рекордна кількість за останні роки, яка підкреслює максимальну зиму якої не було за 10 років", - заявив Глинський.

Він також повідомив, що на даний момент вже використано 38 тонн солі: "38 тис. тонн солі було висипано і у нас залишається 6,44 тис. тонн солі. Ми сподіваємося, що нарешті, найближчим часом зима покине місто і нам вистачить залишків, щоб ми закінчили посипання вулично-дорожньої мережі".

Нагадаємо, на балансі "Київавтодору" знаходиться 26 млн кв м дорожнього полотна, серед них 1617 км вулиць і доріг, 162 шт. мостів і шляхопроводів, 234 пішохідних переходи.

Читайте також: З початку снігопадів з Києва вивезено більше 172 тис. т снігу.