ua en ru

"КМДА наполягає на забороні видач дозволів на реконструкцію центрального гастроному по старій документації", - Кучук (виправлено)

Київська міська державна адміністрація (КМДА) проситиме Мінрегіонбуд та Державну архітектурно-будівельну інспекцію (ДАБК) не видавати по старій документації ніяких дозволів на реконструкцію центрального гастронома в Києві. Про це повідомив заступник голови КМДА Михайло Кучук в інтерв'ю РБК-Україна.

"Всі рішення, які були прийняті, були прийняті старою владою і були поставлені там якісь печатки, тому ми будемо з цим боротися, і просити Мінрегіонбуд та ДАБК не видавати по старій документації ніяких дозволів", - сказав Кучук.

За його словами, центральний гастроном має залишитись двоповерховим. "Я вважаю, що там має залишитися той будинок, який є, в такому ж вигляді, може з якоюсь мансардою. В будь якому випадку, це моя особиста думка", - вважає Кучук.

Він також додав, що компанія-інвестор гастронома "обходить" міську владу. "Я не знаю інвестора. Я їх не бачив жодного разу, до мене ця компанія жодного разу не приходила, вони обходять міську владу, вони знають позицію міської влади і шукають можливість обійти нас", - розповів Кучук.